Hi! Ik ben Tess. Een sportief meisje uit het bouwjaar 1994 dat ontzettend van koken en lekker eten houdt. Daarnaast ben ik graag op reis om steeds een beetje meer van de wereld te ontdekken. Ik ben in september 2016 aan de master SUMMA begonnen. Dat is kort gezegd een geneeskunde opleiding voor studenten die al een medische bachelor hebben volbracht; in mijn geval Biomedische Wetenschappen. Over -als het goed is- 4 jaar ben ik opgeleid tot basisarts en onderzoeker.

Van huis uit heb ik altijd meekregen lekker te bakken, koken en om te genieten van lekker eten. Vanaf het moment dat ik in Utrecht op kamers ging om te studeren heb ik eigenlijk altijd voor mezelf (en anderen) gekookt. Ik denk dat ik per jaar maximaal twee keer een kant-en-klare pizza in de oven heb gegooid. Ik ben in die jaren ook steeds meer bezig gaan houden met gezonde voeding en ben dan ook steeds meer met verse en onbewerkte producten gaan experimenteren.

Sinds november woon ik in Utrecht samen met mijn vriend Wouter, waar ik ondertussen al ruim zes jaar samen mee ben. Gelukkig kan ik mijn passies sporten, gezonde voeding en koken met hem delen. Wouter heeft gelukkig verstand van tech en vind het daarnaast ook nog leuk me op de achtergrond te helpen met tesstoimpress.com. Van hem kwam dan ook eigenlijk het idee om mijn recepten online te gaan zetten: foto’s maakte ik toch al van mijn eten, ik hoefde ze alleen nog te publiceren met het recept erbij. Aangezien ik regelmatig vragen kreeg of ik niet eens recepten wilde delen heb ik besloten mijn blog, die ik al had voor mijn reisverhalen over Kameroen, weer op te pakken.

Naast mijn recepten wil ik ook steeds wat meer gaan posten over leuke hotspots, reizen en andere lifestyle. Ik hoop jullie te inspireren en motiveren met mijn posts. Ik vind het ontzettend leuk om te horen wanneer iemand één van mijn recepten heeft gemaakt, dus laat vooral een reactie achter onder een post of op één van mijn social media kanalen. Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen. Veel leesplezier!

Liefs,
Tess