In de wolken met Adidas UltraBOOSTX

Vraag je je af waarom ik zondag in een helikopter zat? Snap ik. Ik eigenlijk ook nog steeds, ik zit nog steeds met mijn hoofd in de wolken. Maar ik zal het even voor je proberen samen te vatten.

Donderdag kreeg ik een privé berichtje van Girls Love 2 Run of ik ze wilde bellen. En nee, dat is geen standaard business voor mij.. maar ik had wel een idee waar het over kon gaan. Op zondag plaatste ik namelijk een foto met mijn allermooiste uitzicht op Instagram met #ultraboostXperience. Die hieronder dus. Ik maakte dan namelijk kans op een nog veel mooier uitzicht, en wie niet waagt, wie niet wint (#levensmotto).

Wie mij een beetje kent weet dat dit niet voor het eerst is dat ik iets win, dus toen ik daadwerkelijk met Francien en Joyce van Girls Love 2 Run aan de telefoon had gehangen durfde ik het nauwelijks iemand te vertellen. Maar ik moest wel binnen 4 uur een vriendin vinden om mee te gaan. Maar wel iemand die minstens 8 km hard kan lopen.. En Wouter mocht niet mee, want girls only (jaloers dat ‘ie was.. en is..). Gelukkig was daar Aafke.

En zondag was het zover. Om 12 uur stonden we samen klaar bij de A’DAM toren in, jawel, Amsterdam. Na wat twijfel over of de mist wel weg zou trekken vertrokken we, samen met de andere winnaressen en influencers (bekende Nederlandse bloggers en vloggers) naar de heliport. Daar stonden voor ons volgeladen Adidas tassen klaar met de nieuwe UltraboostX hardloopschoenen met bijpassende outfit(s). Mocht je nou denken: DAT WIL IK OOK. Dat kan, want ze liggen vanaf vandaag in de winkel ;-).


Nadat we ons in onze matchende outfits hadden gehesen, onze haren in ‘boxerbraids’ waren omgetoverd en alles op de foto stond was het flying time. Ik denk niet dat ik veel over de helikopter vlucht ga vertellen, behalve dat het BIZAR vet was. En dat er wat kotszakjes nodig waren (gelukkig niet voor Aafke en mij).


We werden naar het Westerpark gebracht om een stuk door Amsterdam te rennen, maar Girls Love 2 Run en Adidas vonden dat we nog niet voldoende verrassingen hadden gehad. Daar stond namelijk Naomi Sedney op ons te wachten (Europees kampioene op de 4 x 100m) voor een warming up. Ik kan je vertellen, ik had spierpijn maandag, en dat heb ik niet zo heel vaak (meer).

Na de warming-up en zo’n 6,5 km door Amsterdam eindigden we bij de A’DAM toren, waar we in stijl werden ontvangen. We konden ons snel opfrissen in een hotelkamer (WAUW) en nog even op de foto, om vervolgens aan tafel te gaan voor een heerlijk diner.

Ik heb gisteren opnieuw op mijn nieuwe UltraboostX gelopen en ze lopen geweldig: ze zitten als sokken, maar ondersteunen als stevige hardloopschoenen.

Dus, dat is waarom ik zondag in een helikopter zat. Ik wil nogmaals Girls Love 2 Run en Adidas bedanken voor de geweldige dag. Het was extreem awesome!

Foto’s door Joyce Bongers Fotografie

 

Vind je bovenstaand bericht leuk of lekker? Let me know!